O nama
EnglishFrenchGermanItalianSerbianSpanishTurkish
 • Registracija

O nama

Preduzeće "ANND Vasić" d.o.o. osnovano je 20.04.1998. godine. Nastalo je iz SZR koja postoji od 1990. godine a koja nije mogla da odgovori zahtevima sve većeg obima poslova. Novoosnovano preduzeće je sa oskudnim sredstvima krenulo da krči put ka uspehu i opstanku među brojnim uspešnim preduzećima u toj oblasti. Da bi se to postiglo bilo je neophodno razviti tehničku opremljenost i formirati jaku KV strukturu, osposobljenu za stručno i kvalitetno obavljanje poslova. Kao rezultat toga uspeli smo da danas zaokružimo proces od projektovanja liftovskog postrojenja do konačne završne izrade.

Preduzeće "ANND Vasić" d.o.o. bavi se projektovanjem, proizvodnjom, montažom i održavanjem:

 • elektro i hidrauličnih liftovskih postrojenja(bolničkih, putničkih i teretnih);
 • hidrauličnih platformi za vertiklni i horizontalni transport;
 • transportnih traka;
 • stolica i platformi za hendikepirane osobe.

Preduzeće konstantno ulaže sredstva za usavršavanje proizvodnih procesa i razvijanje tehnološke osnove nabavkom savremenih mašina i opreme koja prati najnovije svetske standarde.

Proizvodni kapacitet preduzeća se kontinuirano povećava čime je omogućeno brže i efikasnije ispunjavanje rokova, pouzdanost i kvalitet proizvoda i usluga, pa shodno tome preduzeće uživa ugled pouzdane i efikasne firme i važi za poslovno uspešnu firmu, tržišno dobro pozicioniranu u grupi proizvođača liftovskih postrojenja na domaćem tržištu.

Površina postojećih objekata preduzeća "ANND Vasić" doo:

 • kancelarijski prostor površine 60m2 gde se nalazi istureno odeljenje uprave preduzeća
 • na placu 22ara u industrijskoj zoni Leštani, izgrađen je poslovni objekat koji se sastoji iz pet celina:
 1. hala - radionica u kojoj se vrši izrada liftovskih komponenti i delova;
 2. upravna zgrada;
 3. kotlarnica;
 4. magacinski prostor;
 5. portirnica.

ukupne površine preko 1200m2.

Tehnička opremljenost preduzeća (oprema i mehanizacija) je na takvom nivou da omogućava ispunjenje svih ugovorenih obaveza kvalitetno i u roku.

Posedujemo organizovan i efikasan servis, transportnu službu kao i službu za obradu tehničkih i ekonomskih predmeta. Takođe ostvarujemo potpunu podršku održavanja u vidu sopstvenih radioničkih radova na elektro-mehaničkim uređajima i sopstvenih inovacija i modernizacije na postojećim instalacijama i liftovima, u cilju stabilnog i bezbednog rada i funkcionisanja pogona.

Nalazimo se:
Ulica Kružni put bb
11309 Leštane, Srbija
Radno vreme:
Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00 (dežurna služba)

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Excellent SME

           

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. poseduje ISO sertifikat prema standardima 9001:2008, 14001:2004 i OHSAS 18001, registracioni broj 7378OMS001 za usluge trgovine, održavanja i remonta liftova i pokretnih stepenica, proizvodnje i montaže liftova, delova za liftove kao i za izradu projekata.

Humanitarne akcije

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Opširnije...