Odštampajte ovu stranicu

V65 platforma

Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Idealna za sve javne i privatne objekte, potpuno bezbedna i udobna, siguran način da stepenice više ne predstavljaju prepreku. Kod V65 je moguće menjati stepen nagiba u zavisnosti da li su u pitanju stepenice ili odmaralište. Pogodna je kako za unutrašnju tako i za spoljašnju montažu zahvaljujući dizajnu koji obezbeđuje dug radni vek i otpornost čak i u problematičnim vremenskim uslovima.

Dodatne informacije

  • Ime: V65 Platform
  • Oznaka: V65
  • Opis:

    Lagan, bezbedan i pouzdan pristup, izrađena po najstrožijim standadima. Instalacija V65 modela nije zahtevna i svojim modernim izgledom lako se uklapa u svaki enterijer. Zahvaljujući najnovijoj generaciji napajanja, snage koja garantuje izuzetnu uštedu, V65 se puni prilikom spuštanja, i održava miran i stabilan rad platforme.

  • Karakteristike:

    Platforma V65 je dostupna u tri modela. Standardna - sa kompaktnom platformom za manja stepeništa. Velika - sa većom platformom za invalidska kolica i poseban prostor. Ekstra velika - sa velikom platformom da zadovolji sve potrebe prevoza. V65 ima daljinsku kontrolu a sigurnost je na najvišem mogućem nivou.

Pročitano 10824 puta